Voor vertrek

Nadat ik mijn trapeze droog heb geföhnd, van iedereen afscheid heb genomen, beloofd heb dat ik veilig thuis kom en mijn ouders beloofd heb dat ik niet verliefd word op een Braziliaan heb ik het gevoel dat ik er echt klaar voor ben. Toch is het lastig voor te stellen dat ik ook echt over 24 uur al in Brazilië zit en de komende vier maanden daar blijf. Vier maanden is eigenlijk helemaal niet zo lang maar doordat ik aan de andere kant van de wereld zit is het wel heel spannend.

Na passen en meten paste alles net in de tassen, ze wegen eigenlijk allemaal 200 gram te veel. Met een beetje lief lachen en zeggen dat het me verjaardag is komt het vast wel goed. Want ja, ongelooflijk, ik ben vanaf vandaag alweer 18 jaar. Wat een geluk dat mijn verjaardag dit jaar vier uur langer duurt, alleen jammer dat ik 14 uur van de dag in het vliegtuig zit. Volgende update vanuit Brazil komt snel!!

Related Posts